Passa al contingut principal

Una part de mi

Hola, sóc Nuria Devís, estudiant de primer d'administració i finances, i en aquesta entrada del bloc, vaig a parlar del meu PLE, que consisteix en mostrar les fonts tecnològiques que he utilitzat per al meu aprenentatge i formació professional i personal.

El meu PLE té 4 parts: comunicar, compartir, crear i cercar.

Considere les 4 parts igual d'importants ja que totes m'han servit per a formar-me com a estudiant i persona.

Vaig a començar parlant de la part de comunicació:

He seleccionat GMAIL, WATHSAPP, TELÈFON I TELEGRAM com les aplicacions que més utilitze per a comunicar-me. Gràcies a aquestes aplicacions sóc capaç d'estar en llocs en els que no estic, es a dir, comunicar-me en qualsevol persona en qualsevol lloc i moment del dia. L'aplicació que més gaste es WATHSAPP ja que es la font tecnològica més ràpida i de la que disposa tothom.

Vaig a continuar amb la part de compartir, en el meu PLE he de destacar l'aplicació de INSTAGRAM ja que com WATHSAPP es l'aplicació que més gaste. Utilitze aquesta xarxa social per a compartir les meues vivències, els meus gustos... Aquesta aplicació també m'agrada a part de que comparteixes el que vols amb els teus seguidors,  pots veure el que fan ells continuament al seu dia a dia.
En l'apartat de crear, no em vaig a detindre molt, ja que el solc utilitzar a classe o per a fer treballs etc. Ací no vaig a comentar l'aplicació que més utilitze si no la que més m'agrada que en aquest cas es CANVA, ja que té molta varietat de contingut i pots realitzar treballs i presentacions de manera original.
Per últim vaig a comentar la secció de cercar, aquesta la considere molt important ja que les aplicacions que per exemple jo he utilitzat em fan aprendre de manera eficient. GOOGLE es el més destacat ací ja que ara mateixa el món no podria viure sense aquesta font tecnològica.
Doncs aquest es el meu PLE, i amb l'explicat a aquesta entrada de bloc, espere que em pogueu conèixer una miqueta més.

Gràcies per la vostra atenció.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Lo más visto

IMPORTANTE Y URGENTE ,PLE

Transporte Maritimo.