Passa al contingut principal

Només existeix Google?

Hola soc Carla, alumna del Grau Superior d'Administració i Finances, a l'Escola Professional Xavier. Us heu parat a pensar, sí alguna vegada heu utilitzat un altre navegador que no siga Google?



Molts de nosaltres no ens hem parat a investigar i provar altres navegadors que no siga Google i jo soc una d'aqueixes persones. Tant en el meu àmbit personal com acadèmic sempre he utilitzat Google, ja que és el que m'han ensenyat a utilitzar i on tinc tots els meus comptes de Gmail, Google fotos, Drive on faig tots els meus treballs... A vegades, pensem que si alguna cosa ens va bé i és senzill d'utilitzar perquè necessitem canviar-ho, per la qual cosa no perdem el temps a buscar altres opcions. 

Hui dia, tenim molts navegadors a part de Google. Per exemple: Microsoft Edge, Safari, Firefox, Opera etc. No us culpe d'utilitzar Google, ja que al meu entendre és un dels navegadors més complets i ràpids, a més de ser senzill i fàcil d'utilitzar. També, tenim l'opció d'utilitzar Microsoft Edge que és molt semblant a Google i és compatible amb Android i Windows i d'altra banda tenim Safari, el qual l'únic inconvenient que podem trobar és que solament és compatible amb dispositius Apple, d'altra banda és molt fàcil d'utilitzar i complet igual que Microsoft Edge. 



En acabar està activitat, he aprés a eixir de la meua zona de confort i provar altres opcions de navegadors, que mai abans havia utilitzat. Malgrat tot això, em decante per Google, ja que per a mi és molt senzill d'utilitzar i molt complet. Però podem buscar altres opcions, provar-les i veure que tal ens va i a partir d'ací triar el nostre navegador. 









Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Lo más visto

Només Google?

Un poco más que Google.

¿Piensas qué lo sabes todo a cerca de la nube?