Passa al contingut principal

Només Google?

Hola, soc María Romero, alumna de l'Escola Professional Xavier.

Durant aquesta setmana hem fet una xicoteta investigació sobre els diferents navegadors que utilitzem en el nostre dia a dia, tots som conscients que existeix més d'un, però... Sabries dir-me quals són els tres més utilitzats en el món i perquè ? *Tranquil@ jo tampoc ho sabia abans.

Doncs bé els tres navegadors més utilitzats són 1.Google, 2.Safari i 3.Microsoft *Edge i això té un perquè i ací ja intervinc jo per a tractar d'explicar-ho.

En Google trobem diverses funcions a part d'un navegador, com el Drive, els diferents documents, Maps, Classroom... Totes aquestes plataformes dins de Google fa que li faça una de les empreses més grans dins d'internet. La seua senzillesa i velocitat són part del seu senyal d'identitat des dels seus començaments .

En Safari té diversos punts forts perquè se li podria considerar un cercador privat, ja que hem de tindre algun dispositiu Apple per a accedir a ell, per tant no ens trobarem anuncis no desitjats en les nostres cerques i obtindrem més seguretat ja que a unes certes pàgines que la companyia Apple considere perilloses no tindrem accés.

En Microsoft Edge treballa diàriament en la seguretat de les nostres cerques per a garantir-nos un bon servei, estan treballant en la velocitat del cercador ,però potser trobem uns certs inconvenients com per exemple no podrem sincronitzar-nos a *ningun element Google, ja siga Calendar, com a Google Docs o Classroom, tampoc tindrem accés al traductor sinó que serem redirigits al traductor Bing. Aquests són aspectes que a estudiants si que ens poden crear un cert inconvenient que probablement a una persona major.

Bé, i després d'aquesta informació sobre altres cercadors, Tu com triaries?




Comentaris

Lo más visto

Mares de Oportunidades: Figuras, Buques y Puertos en el Tejido del Comercio Internacional

Mi progreso personal